Αρχική Σελίδα

ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας φωτισμού Weiyang Zhongshan, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που παράγει τα φω'τα των ηλιακών οδηγήσεων, τους προβολείς των οδηγήσεων, τους φωτεινούς σηματοδότες των οδηγήσεων, τα φω'τα των υπαίθριων οδηγήσεων όπως τα υποβρύχια φω'τα των οδηγήσεων, τα υπόγεια φω'τα των οδηγήσεων, το πλυντήριο τοίχων των οδηγήσεων, τα γραμμικά φω'τα κεραμιδιών των οδηγήσεων και τα επίκεντρα των οδηγήσεων, έχουμε επίσης το σωλήνα t5 των οδηγήσεων προϊόντων εργαστηρίων, το σωλήνα t8, το σωλήνα αλουμινίου και τους βολβούς των οδηγήσεων. Πραγματικά, υπάρχει εργαστήριο 3 για τα αγαθά μας. Σύμφωνα με την ανάγκη πελατών και τις ειδικές απαιτήσεις, παρέχουμε το υπαίθριο σχέδιο αγαθών και τις προσαρμοσμένες προδιαγραφές για τους πελάτες προγραμμάτων φωτισμού.

 

Με την ιδιαίτερη ποιότητα υπηρεσιών και στάσεων, επιτυγχάνουμε την καλές εμπιστοσύνη και τη φήμη από τους πελάτες μας.

 

 

Κίνα ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Κίνα ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. τεχνολογίας φωτισμού Weiyang Zhongshan, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που παράγει τα φω'τα των ηλιακών οδηγήσεων, τους ηλιακούς προβολείς, τους ηλιακούς φωτεινούς σηματοδότες, τα ηλιακά φω'τα κήπων και τα φω'τα των υπαίθριων οδηγήσεων όπως ο φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων, τους προβολείς των οδηγήσεων, τα υπόγεια φω'τα των οδηγήσεων, το πλυντήριο τοίχων των οδηγήσεων και τα επίκεντρα των οδηγήσεων, έχουμε επίσης το σωλήνα t5 των οδηγήσεων προϊόντων εργαστηρίων, το σωλήνα t8, το σωλήνα αλουμινίου και τους βολβούς των οδηγήσεων. Πραγματικά, υπάρχουν 3 εργαστήρια για τα αγαθά μας. Σύμφωνα με την ανάγκη πελατών και τις ειδικές απαιτήσεις, παρέχουμε το υπαίθριο σχέδιο αγαθών και τις προσαρμοσμένες προδιαγραφές για τους πελάτες προγραμμάτων φωτισμού.

Με την ιδιαίτερη ποιότητα υπηρεσιών και στάσεων, επιτυγχάνουμε την καλές εμπιστοσύνη και τη φήμη από τους πελάτες μας.

 

 

Κατωτέρω είναι το ηλιακό πρόγραμμα φω'των μας στην επαρχία Jiangxi.

Κίνα ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : JULANG

Αριθμός Υπαλλήλων : 15~35

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα ZHONGSHAN WEIYANG LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD. Πιστοποιήσεις